Schimb de link-uri

Ofer o rata de schimb de 2 link-uri pentru mine postate la voi  pentru unul de la voi la mine .

Pentru a obtine rezultatele dorite atunci cand facem schimb de linkuri  este important modul in care facem selectia site-urilor partenere.

schim de link-uri
Link exchange

Site-uri care sunt optimizate corect: O verificare a modului in care site-ul partener este optimizat pentru motoarele de cautare este foarte utila: cum este facuta optimizarea on-page, cum se face link building. Trebuie urmarite totodata si aspectele care tin de atentia acordata experientei utilizatorului, cum ar fi timpul de incarcare, navigarea pe site sau frecventa aparitiei paginilor de eroare.

Site-uri din aceeasi zona de interes:  Este recomandabil sa facem schimbul de link-uri cu site-uri din aceeasi  categorie sau industrie,sau site-uri cu continut general. Orice informatie care apare pe site-ul nostru trebuie sa fie relevanta pentru vizitatori, iar link-urile catre alte site-uri trebuie sa se incadreze in aceasta regula. De exemplu, o varianta de link exchange pentru un site de piese auto poate sa fie  un site dedicat accesoriilor auto.

Site-uri cu reputatie buna: Link-ul catre un site cu probleme pot sa influenteze reputatia propriului site. Printr-o simpla verificare putem evita schimburile de link site-urile care au fost penalizate.

Site-uri cu pozitionare buna in motoarele de cautare: Un link de la un astfel de site poate functiona ca o dovada a  recunoasterii  valorii propriului site.

Site-uri care ofera continut de calitate: Inainte de a alege partenerii de link exchange este bine sa verificam paginile site-urilor acestora. Evaluarea continutului pe care il ofera ne poate ajuta sa facem o alegere buna. Siteurile care ofera continut de calitate vor fi bine pozitionate in motoarele de cautare, iar link-urile obtinute pe aceste site-uri sunt valoroase.

Daca citesti acest articol inseamna ca iti trebuiesc link-uri asa ca nu ezita sa ma contactezi.

Daca doresti sa cumperi link-uri pretul este de 5 euro/Luna minim 3 luni / Site

Daca doriti pe mai multe site-uri pretul poate scadea pana la 2 Euro/Link, daca doriti mai mult de 100.

Site-uri partenere www.1onlinemedia.ro Site  Reclama Online :

www.e-devanzare.ro Site Anunturi gratuite

www.immo-web.ro Site Anunturi imobiliare

www.4tuning4.ro Site  Anunturi auto

www.itp-vit.ro Site Itp Vitan

www.itp-itp.ro Site Itp Bucuresti

www.pfa-masinidespalat.ro Site Reparatii Masini de Spalat Bucuresti

www.auto-empress.ro Site Magazin piese online

+Blog-uri

Contactati-ma pe facebook Click aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu